Loading...

Avantajele inchirierii


DECOVIL CONSTRUCT SRL ofera o gama larga de utilaje si echipamente pentru constructii pentru inchirierea pe perioade scurte sau lungi (de la 1 zi la 1 an). Avantajele inchirierii pot fi privite din punct de vedere:

1 - financiar: se vor face investitii destinate numai pentru activitatea de baza, minimizandu-se costurile de intretinere ; se va optimiza parcul de utilaje si echipamente; se vor face planificari ale costurilor functie de fiecare activitate(nu fiecare activitate necesita utilizarea intregului parc de utilaje); Astfel se poate inchiria utilajul necesar pe o perioada determinata fara a implica activitati de intretinere a acestuia.

2 - tehnic: Parcul auto detinut de societatea dumneavoastra poate avea un numar limitat de utilaje ; fie numar insuficient din acelasi tip de utilaj fie nu detineti echipamentul sau utilajul adecvat pentru activitatea in derulare. Noi va putem furniza rapid echipamentul de care aveti nevoie.

3 - al consilierii: Echipa DECOVIL CONSTRUCT SRL este alaturi de dumneavoastra.Va oferim echipamente apartinand unor marci de renume. Echipa DECOVIL CONSTRUCT SRL asigura livrarea rapida a echipamentelor pe care doriti sa le inchiriati; Oferim consiliere profesionala pentru utilizarea si alegerea echipamentelor, pentru ducerea la bun sfarsit a tuturor proiectelor dumneavoastra, pentru cresterea productivitatii, ; Livrarile se pot face in orice moment si in orice loc: in functie de nevoile dumneavoastra, putem asigura livrarea si preluarea echipamentului inchiriat direct pe santierul dumneavoastra.

4 - al sigurantei echipamentului: echipamentele noastre beneficiaza de intretinere periodica asigurata de profesionisti in domeniu, in asa fel incat echipamentul pe care il inchiriati sa fie intotdeauna fiabil si eficient.