Loading...

Termeni de Conditii


In acest moment navigati online pe site-ul www.utilajegalati.ro. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos. DECOVIL CONSTRUCT SRL este o societate comerciala romana cu raspundere limitata, care se supune legilor din Romania, fiind inregistrata la Registrul Comertului. DECOVIL CONSTRUCT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Cookie-urile pe care le folosim NU colecteaza IP sau alte informatii cu caracter personal. www.utilajegalati.ro nu este asociat cu niciun alt site destinat monitorizarii traficului (ex.Google Analytics).

Copyright

Marcile si logo-urile de pe acest site sunt realizate legal de catre DECOVIL CONSTRUCT SRL si partenerii sai. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului.
Imaginile de pe site sunt proprietatea DECOVIL CONSTRUCT SRL si/sau a partenerilor sai si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul proprietarului.
Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca: sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale nu sunt modificate orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul DECOVIL CONSTRUCT SRL si partenerii sai
Documentele aditionale in format pdf pot fi descarcate doar de catre utilizatorii inregistrati.

Raspundere legala

Informatiile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare DECOVIL CONSTRUCT SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii. Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii.
DECOVIL CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.
Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana si sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii defaimatoare ori informatii aflate in contradictie cu legile in vigoare.

Link-uri

DECOVIL CONSTRUCT SRL nu are nici un control asupra altor site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor prezente pe site-ul www.utilajegalati.ro si, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singur responsabil de utilizarea link-urilor gasite pe site-ul www.utilajegalati.ro

E-mail

Orice mesaj trimis catre www.utilajegalati.ro prin Internet poate fi interceptat in retea. Pana nu ajunge la noi, nu va putem garanta confidentialitatea mesajului. DECOVIL CONSTRUCT SRL prin site-ul www.utilajegalati.ro respecta confidentialitatea datelor oferite de dvs. Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale.
DECOVIL CONSTRUCT SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Conditii de utilizare

Site-ul www.utilajegalati.ro este proprietatea companiei SC DECOVIL CONSTRUCT SRL SRL.

Administrarea operationala sau serviciile disponibile sunt asigurate de catre SC DECOVIL CONSTRUCT SRL, societate romana cu sediul Str. Valea lui Manolache nr.18, sat Odaia Manolache, com. Vanatori, jud. Galati, inregistrată la Registrul Comertului Galati sub nr. J17/559/2011. Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea DECOVIL CONSTRUCT SRL.

Continutul site-ului www.utilajegalati.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a DECOVIL CONSTRUCT SRL.

DECOVIL CONSTRUCT SRL nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din site-ul www.utilajegalati.ro.

DECOVIL CONSTRUCT SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.utilajegalati.ro.

DECOVIL CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului www.utilajegalati.ro.